Articole » Cum evitam traficul aglomerat?

Cum evitam traficul aglomerat?

Cum evitam traficul aglomerat?
Traficul aglomerat reprezinta o adevarata problema pentru locuitorii din orasele mari, unde numarul maisnilor este in continua crestere. Orele de varf reprezinta principalele momente cand traficul este ingreunat, iar acest lucru cauzeaza o stare generala de stres si frustrare in randul conducatorilo auto. Toatea acestea presupun un timp mai indelungat in care tu ajungi la locul de munca, iar acest lucru iti poate afecta starea de spirit din aceea zi.

Traficul aglomerat poate creea o stare de nervozitate si celor mai calme persoane deoarece toti conducatorii sunt in graba, iar ei nu mai au rabdare deloc. Aceasta stare de stres se accentueaza in momentul in care realizezi ca esti in intarziere si nu mai poti realiza toate lucrurile pe care ti le-ai propus.

Primul nostru sfat este sa iti pastrezi calmul si rabdarea pentru a nu crea situatii neplacute, care sa ingreuneze si mai mult traficul, cum ar fi o disputa aprinsa sau chiar un incident auto. Atentia ta trebuie sa fie sporita pe tot parcursul traseului pana la locul de munca deoarece, in momentele in care se conduce bara la bara, pot avea loc mici incidente din cauza neatentiei.

Al doilea sfat este sa verifici vremea din ziua curenta pentru ca in momentul in care se anunta ploaie sau vreme nefavorabila, traficul va fi mult mai aglomerat. In aceste cazuri, poti opta pentru mijlocele de transport sau pentru o ruta ocolitoare prin care sa eviti zonele aglomerate ale mijloacelor de transport. Acest traseu poate fi unul mai avantajos si il poti respecta in fiecare dimineata pentru a scapa de aglomeratie.

Al treilea sfat este sa iti planifici dinainte ora la care pleci spre locul de munca, tinand cont de orele de varf. Incearca sa pleci cu jumatate de ora mai devreme pentru a vedea care este traficul de la acea ora, iar in acet fel vei ajunge mai repede la locul de munca. Este important de stiut faptul ca daca planuiesti sa ajungi exact la fix, vei ajunge mai tarziu pentru ca trebuie sa ti cont si de lucrurine neprevezute ce pot aparea.

In concluzie, e important sa iti pastrezi calmul, sa alegi o ruta avantajoasa si sa iti gestionezi bine timpul pentru a evita aglomeratia neplacuta din timpul orelor de varf. Daca nu detii o masina dar doresti sa ajungi mai repede la locul de munca iti recomandam sa optezi pentru servicii de inchirieri masini Cluj!


Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.

Compania noastra dispune de un parc auto de 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia cu preturi inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Mai multe >>

Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse