Articole » Ghidul complet de inchiriere a masinilor

Ghidul complet de inchiriere a masinilor

Ghidul complet de inchiriere a masinilor
Fiecare calatorie este o noua aventura care trebuie intampinata cu o pregatire eficienta si minutioasa. Am alcatuit pentru voi un ghid complet pentru toti cei care vreti sa inchiriati o masina dar nu aveti toate informatiile necesare.

Cine poate inchiria o masina?
Masinile se pot inchiria doar de persoanele care detin un permis de conducere de o perioada mai mare de 3 ani.

Ce acte sunt necesare?
Persoana care doreste sa inchirieze o masina trebuie sa prezinte actul de identitate si permisul de conducere, iar persoanele din strainatate trebuie sa prezinte pasaportul si permisul de conducere.

Cat ma costa?
Costul este alcatuit din pretul inchirierii si din garantia depusa, pe care o primiti inapoi la returnarea masinii. Costul inchirierii unei masini variaza in functie de marca masinii si de timpul de inchiriere. La noi, in momentul in care faci o rezervare nu trebuie sa platesti un avans.

Pentru cat timp pot sa inchiriez?
O masina poate fi inchiriata pe o perioada lunga, nu exista limita. Pentru perioadele ce depasesc 25 de zile pretul este negociabil.

Cum intru in posesia masinii?
Noi livram si preluam masini la o locatie prestabilita, inclusiv in alte orase din tara: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare si Baia Mare. Puteti opta pentru servicii de rent a car la aeroport Cluj si in alte locatii din oras, unde livrarea si preluarea masinilor este gratuita.

Am limita de kilometri?
Pentru perioada de inchiriere de 3 zile exista o limita de 300 km/zi, daca se depaseste aceasta limita se platesc penalizari de 20 EUR/100km. Pentru perioadele peste 3 zile nu se impune limita de km.

Ce conditii trebuie sa respect?
  • sa ai carnet de conducere cu o vechime de cel putin 3 ani valabil pe teritoriul Romaniei
  • sa respecti toare regulile de circulatie
  • sa nu folosesti masina in scopuri cum ar fi: transport pasageri sau marfa, tractare alte autoturisme, intreceri sau raliuri, subinchirere.
  • sa respecti numarul de pasageri inscrisi in actele masinii
  • sa nu conduci masina sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a altor substante care scad capacitatea de a conduce
  • sa anunti agentia in cazul in care autoturismul are probleme, acestea trebuie rezolvate numai de service-ul autorizat
  • sa nu lasi masina nesupravegheata cu cheile in contact, geamuri si usi deschise.


Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.

Compania noastra dispune de un parc auto de 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia cu preturi inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Mai multe >>

Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse