Articole » Vacanta cu masina inchiriata

Vacanta cu masina inchiriata

Vacanta cu masina inchiriata
Vacanta ta reprezinta momentul tau de relaxare si distractie in care singura ta grija este sa te simti bine. Planificarea vacantei tale trebuie sa fie prioritatea ta, iar in urma unei bune planificarii te poti bucura din plin de vacanta.

Noi iti recomandam ca atunci cand pleci sau tre intorci dintr-o vacanta sa optezi pentru inchirierea unei masini deoarece iti ofera o multitudine de avantaje. Printre acestea se numara urmatoarele:

Economie
In momentul in care ai inchirtiat o masina inseamna ca nu mai ai nevoie de mijloace de transport si te poti plimba in voie deoarece este necesar sa depinzi de un program rigid. Inchirierea unei masini iti asigura toate libertatea de care ai nevoie pentru a explora noile locuri in care calatoresti.

Confort
In primul rand, te bucuri de un confort ridicat datorita dotarilor masinilor puse la dispozitia ta, care iti asigura spatiul ideal pentru vacanta ta. In al doilea rand, masinile inchiriate sunt livrate si preluate in functie de locatia si de nevoile tale, lucru care iti asigura confort in ceea ce priveste continuarea lina a calatoriei.

Flexibilitate
Atunci cand optezi pentru serviciul de livrare la aeroport optezi in primul rand pentru eficenta si apoi pentru flexibilitate. In ceea ce priveste programul tau, ai disponibilitatea de a-ti programa fiecare zi dupa bunul tau plac. Poti pleca spre o locatie fara a avea planuri exacte, fara sa depinzi de programul rigid al mijloacelor de transport si fara sa te ingrijorezi ca nu te poti indeparta de casa.

Noi iti punem la dispozitie servicii de rent a car aeroport Cluj in urmatoarele locatii, pentru ca tu sa te bucuri de economie, confort si flexibilitate:
  • Targu Mures si Aeroport Targu Mures
  • Bistrita
  • Oradea si Aeroport Oradea
  • Sibiu si Aeroport Sibiu
  • Baia Mare 


Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.

Compania noastra dispune de un parc auto de 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia cu preturi inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Mai multe >>

Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse