Inchirieri auto Cluj – Alege cea mai buna varianta

Inchirieri auto Cluj – Alege cea mai buna varianta

25 Mar. 2020

De-a lungul timpul, am adunat de la clientii nostri cele mai impotante aspecte legate de serviciul de inchirieri auto Cluj, din punctul lor de vedere. Astfel, am aflat ca cele mai mari avantaje pe care le avem ca firma de rent a car este inchirierea masinilor noastre fara garantie, masinile noi si curate, onestitatea si profesionalismul cu care ne tratam clientii si livrarea gratuita la Aeroportul din Cluj Napoca.    

 

Inchirieri auto fara garantie

Garantia este suma de bani pe care o platesti la inchirierea unei masini si cu care compania de inchirieri auto se asigura ca poate acoperi eventualele pagube produse de client. De-a lungul timpului, in randul firmelor de Rent a car au aparut cateva practici neloiale fata de clienti, prin care reprezentantii companiei cauta diverse motive si tertipuri pentru a retine o mare parte sau chiar integral, garantia.

Din acest motiv, clientii interesati de inchirierea unei masini sunt speriati de achitarea sumei aferente garantiei. Noi, BDV Bestauto venim in intampinarea acestei probleme cu Asigurarea SCDW prin care il scapam pe client de achitarea garantiei si de raspunderea financiara in caz de accident. Pretul asigurarii difera in functie de autoturism si poate fi aplicat numai la dorinta clientului.

 

Onestitate si profesionalism

Lauda de sine, nu este neaparat o caracteristica a companiei noastre, insa faptul ca o mare parte din clientii nostri spun ca suntem onesti, nu poate decat sa ne bucure. Scopul nostru este acela de a multumii clientii BDV Bestauto si de a le oferi o experienta placuta de inchirieri auto Cluj. Pretul afisat este pretul final, fara alte adaosuri. Taxele sunt vizibile si explicate pe site, iar echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice nelamurire. Ne dorim ca relatia cu clientii nostri sa fie bazata pe transparenta si onestitate.

 

Inchirieri auto aeroport

Majoritatea persoanelor care apeleaza la serviciul de inchirieri auto solicita predarea masinii la Aeroport. Noi le oferim clientilor nostri predarea si preluarea gratuita a autoturismului la / de la Aeroportul International Avram Iancu Cluj. De asemenea, predarea si preluarea autoturismului inchiriat se poate face si la / de la Aeroportul Targu Mures, Aeroportul Oradea, dar si la Aeroportul Sibiu, insa contra cost. Pretul de predare si preluare in aceste cazuri este comunicat in momentul rezervarii deoarece variaza in functie de durata inchirierii.

Ne dorim ca serviciul de inchirieri auto pe care il oferim sa atinga cele mai inalte standarde, dar cel mai important, sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Investim, in fiecare an, in parcul auto pentru a le oferi masini noi, dotate cu tehnologii de ultima generatie pentru un confort sporit in timpul condusului. De asemenea, tinem cont de tot feedback-ul primit si te incurajam si pe tine sa ne spui cum a fost experienta BDV Bestauto.

Prioritatea noastra este ca BDV Bestauto sa fie partenerul tau preferat de drum si cea mai buna alegere in materie de inchirieri auto Cluj!

 

 

     
50%
Reducere
Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 1-31 Mai
50% Reducere Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 1-31 Mai
Campanie supusa unor termeni si conditii