Conditii

Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj NapocaInchiriere si restituire

BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj  va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.
 
Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.


Garantia

Pentru fiecare masina de inchiriat Cluj  este necesara si achitarea unei garantii de la 100 la 500 EUR ( in functie de valoarea masinii inchiriate), suma care va fi restituita integral in cazul in care clientul returneaza autoturismul neavariat la locul, data si ora prestabilite in contract. 


Clientul se obliga

 • sa aiba carnet de conducere cu o vechime de cel putin 3 ani valabil pe teritoriul Romaniei.
 • sa respecte toare regulile de circulatie
 • sa nu foloseasca masina in scopuri cum ar fi: transport pasageri sau marfa, tractare alte autoturisme, intreceri sau raliuri, subinchirere
 • sa respecte numarul de pasageri inscrisi in actele masinii
 • sa nu conduca masina sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a altor substante care scad capacitatea de a conduce
 • sa anunte agentia in cazul in care autoturismul are probleme, acestea trebuie rezolvate numai de service-ul autorizat
 • sa nu lase masina nesupravegheata cu cheile in contact, geamuri si usi deschise.
 
BVD.Bestauto - firma inchirieri masini Cluj solicita ca varsta minima a persoanei care va conduce masina este de 26 ani, iar vechimea carnetului de conducere sa fie de minim 3 ani.

Conditii generale

Autoturismul poate fi condus doar de persoana/persoanele inscrise in contract.
Persoana care doreste sa inchirieze si sa conduca un autoturism trebuie sa prezinte actul de identitate si permisul de conducere pentru persoanele cu domiciliul in Romania, pasaport si permis de conducere pentru persoanele cu domiciliul in strainatate.
 • perioada minima de inchiriere masina este de 3 (trei) zile. Prima ora care depaseste cele 24 de ore este gratuita. Urmatoarele 3 ore se taxeaza cu 15 EUR. Pentru o intarziere de peste 3 ore, se taxeaza o zi intreaga de inchiriere;
 • combustibilul, in cazul in care masina inchiriata este returnata cu o cantitate mai mica de combustibil fata de momentul inchirierii (taxa fiind de 2 EUR/litru);
 • costul tuturor amenzilor stabilite in cazul autoturismului pentru incalcarea normelor privind parcarea, traficul sau a altor prevederi legale sunt suportate exclusive de catre chirias;
 • pierderea sau distrugerea cheilor masinii se va taxa cu 200 EUR;
 • pierderea sau distrugerea documentelor masinii se va taxa cu 100 EUR.
 
Pentru perioada de inchiriere de 3 zile limita de km 300 km/zi, daca se depaseste aceasta limita se platesc penalizari de 20 EUR/100km. Pentru perioada peste 3 (trei) zile nu se impune limita de km.
Prelungirea contractului de inchiriere auto se accepta numai cu instiintarea agentiei rent a car Cluj Napoca, cu cel putin 24 (douazeci si patru) de ore inainte de expirarea contractului si numai dupa ce s-a achitat contravaloarea chiriei pentru perioada prelungirii.
In cazul in care masina se va returna cu zgarieturi, lovituri, huse murdare, sau arse, cu accesorii lipsa sau stricate, taxa de garantie nu se va restitui.


 Asigurari

Asigurarile cuprinse in acest contract sunt: asigurarea casco, furt intern, asigurare de pasageri si bagaje. Acestea sunt valabile numai pe teritoriul Romaniei.
Chiria masinii include de asemenea RCA-ul si rovinieta (taxa de drum) valabile pe teritoriul Romaniei.
 
Nu se acorda despagubiri iar asigurarile isi inceteaza efectul in urmatoare cazuri:
- avarierea partii inferioare a autovehiculului (sasiu, bloc motor, baia de ulei, cutie de viteze) datorate unei actiuni deliberate sau neglijente;
- avarierea pneurilor si/sau a jantelor;
- orice avarie produsa din cauza conducerii autovehiculului pe alte drumuri decat cele publice;
- avarii produse ca urmare a accidentelor deliberate si a celor cauzate de conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante care scad capacitatea de a conduce;
- avarii produse ca urmare a accidentelor datorate folosirii autovehicolului la intreceri si raliuri;
- daca in momentul producerii pagubei, autoturismul a fost condus de alta persoana, in afara celor inscrise in contractul de inchiriere.
 
Neindeplinirea conditiilor mai sus mentionate obliga clientul la plata daunelor produse.


 Accident / Furt

In caz de accident sau furt clientul are obligatia:
 • sa informeze agentia
 • sa nu paraseasca locul accidentului
 
 


Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.

Compania noastra dispune de un parc auto de 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia cu preturi inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Mai multe >>

Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse