Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj Napoca

Inchiriere si restituire

Oferta actuala, valabila in perioada 1 Octombrie – 30 Noiembrie 2019, consta in reducerea de 15% pentru toate rezervarile de pe site. Oferta nu poate fi cumulata cu alte reduceri, indiferent daca sunt atribuite pe baza fidelizarii sau in contextul altor imprejurari. Conditiile de aplicare a promotiei se aplica conform conditiilor generale de inchiriere.

BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.

Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.
 

15 %
Reducere
pentru toate rezervariile
In perioada
1 Oct-30 Nov
15% Reducere pentru toate rezervariile *
In perioada 1 Oct-30 Nov
Campanie supusa unor termeni si conditii