Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj Napoca

Pret afisat = Pret final.
Fara taxe ascunse!

 

Pretul include TVA, RCA, Casco, Anvelope de iarna

Predare si preluare Gratuita la orice ora in Aeroportul Cluj-Napoca

 

Inchiriere

CUM SA TE ASIGURI CA PRINZI O REDUCERE CAT MAI BUNA?

Dupa cum probabil ai citit si in partea din dreapta a website-ului nostru, beneficiem de preturi dinamice, nu doar in perioada vacantelor, ci pe toata perioada anului, in functie de gradul de ocupare.

CE INSEAMNA OARE ACEST LUCRU?

Pe masura ce numarul rezervarilor devine din ce in ce mai mare, procentajul reducerii noastre va scadea pana cand o sa ajunga la normal.

Astfel ca, daca vrei sa beneficiezi de o reducere cat mai buna, secretul e sa stai cat mai putin pe ganduri!

Te asteptam!


BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.

Pentru rezervarile din perioadele foarte aglomerate ne rezervam dreptul de a percepe un avans de 10% din valoarea inchirierii, acesta este nereturnabil in cazul in care clientul anuleaza rezervarea. De asemenea, pentru sumele achitate la confirmarea rezervarii in vederea blocarii unui anumit autoturism, in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 5 zile inainte de preluare, se va percepe o taxa de relocare a autoturismului de 50% din valoarea inchirierii.

Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.
 

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii