Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj Napoca

Pret afisat = Pret final.
Fara taxe ascunse!

Fara avans la rezervare. 
Fara limita de Km.

Pretul include TVA, RCA, Casco, Anvelope de iarna

Predare si preluare Gratuita la orice ora in Aeroportul Cluj-Napoca

 

Inchiriere si restituire

Oferta actuala, valabila in perioada 10 Ianuarie – 31 Martie 2020, consta in reducerea de 25% pentru toate rezervarile de pe site. Oferta nu poate fi cumulata cu alte reduceri, indiferent daca sunt atribuite pe baza fidelizarii sau in contextul altor imprejurari. Conditiile de aplicare a promotiei se aplica conform conditiilor generale de inchiriere.

BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.

Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.
 

25%
Reducere
In perioada
10 Jan - 31 Mar
25% Reducere pentru toate rezervariile *
In perioada 10 Jan - 31 Mar
Campanie supusa unor termeni si conditii