Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj Napoca

Pret afisat = Pret final.
Fara taxe ascunse!

Fara avans la rezervare. 
Fara limita de Km.

Pretul include TVA, RCA, Casco, Anvelope de iarna

Predare si preluare Gratuita la orice ora in Aeroportul Cluj-Napoca

 

Detalii promotie 50% reducere

Daca planuiesti sa inchiriezi o masina anul acesta, avem o super oferta pentru tine!

Tot ce trebuie sa faci e sa te hotarasti ce masina vrei sa inchiriezi iar daca achiti acum, primesti o reducere de 50% din numarul total de zile pe care doresti sa folosesti masina aleasa.

Nu e nevoie sa stii data exacta cand vei calatori deoarece tu poti oricand sa folosesti masina pe care ai rezervat-o pana pe data de 15 Decembrie 2020!

Plata se face online iar noi iti vom elibera act doveditor al platii si rezervarea numarului de zile achitate alaturi de masina aleasa.

Singurul lucru de care trebuie sa tii cont e ca trebuie sa ne anunti cu 2 saptamani inainte de vizita ta in tara pentru ca noi sa iti pregatim masina.

Daca cumva vei achizitiona mai putine zile decat vei calatori, iti putem adauga dupa aceea la pret normal diferenta astfel incat tu sa te bucuri linistit de vacanta.

Oferta este limitata si valabila pana la 31 mai 2020!


BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.

Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.
 

     
50%
Reducere
Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 1-31 Mai
50% Reducere Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 1-31 Mai
Campanie supusa unor termeni si conditii