Conditii pentru inchirierea masinii BDV Best Auto Cluj Napoca

Pret afisat = Pret final.
Fara taxe ascunse!

Fara avans la rezervare. 
 

Pretul include TVA, RCA, Casco, Anvelope de iarna

Predare si preluare Gratuita la orice ora in Aeroportul Cluj-Napoca

 

 

CUM SA TE ASIGURI CA PRINZI O REDUCERE CAT MAI BUNA?

Dupa cum probabil ai citit si in partea din dreapta a website-ului nostru, avem reduceri substantiale pe toata perioada anului, insa in limita gradului de ocupare.

CE INSEAMNA OARE ACEST LUCRU?

Datorita acestui sezon provocator pentru turism, noi BDV Bestauto am decis sa facem clientilor nostri o oferta de nerefuzat: lasam profitul deoparte si venim cu o reducere asa de mare incat sa iti fie greu sa nu inchiriezi de la noi.

Masinile sunt pentru a circula si a oferi omului mobilitate, nu sa "stea pe dreapta" asteptand sa faca mereu profit. Dupa atatea restrictii, suntem siguri ca le-ar prinde bine sa porneasca la drum.


Insa ATENTIE: pe masura ce numarul rezervarilor devine din ce in ce mai mare, procentajul reducerii noastre va scadea pana cand o sa ajunga la normal.

Astfel ca, daca vrei sa beneficiezi de o reducere cat mai buna, secretul e sa stai cat mai putin pe ganduri!

Te asteptam!


BDV.Bestauto - companie de inchirieri auto Cluj va ofera spre inchiriere masini in stare buna de functionare, curate in interior si exterior; orice observatie legata de starea acestuia va fi anuntata de catre chirias in momentul preluarii de la agentia rent a car. In cazul in care remarcati aspecte suspecte sau orice alte semne anormale de functionare a autoturismului care pot periclita starea masinii inchiriate sau conditiile de securitate ale circulatiei, aveti obligatia de a sista calatoria si de a anunta reprezentantul firmei rent a car Cluj Napoca.

Taxa pentru inchirieri masini Cluj se achita in avans.

Clientul se obliga sa returneze masina in conditiile in care a fost preluata, impreuna cu toate documentele si accesoriile care au fost predate in momentul inchirierii - conform fisei de predare. Orice intarziere care depaseste ora stabilita prin contract cu 3 (trei) ore va fi semnalata politiei.
 

       
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Campanie supusa unor termeni si conditii