Articole

20 May 2022
Tips! Preluarea si predarea unei masini inchiriate

Urmeaza sa inchiriezi o masina? Ti-am pregatit acest articol cu informatii utile si cu lucruri la care este bine sa fii atent in momentul preluarii si predarii unei masini.

Citeste
13 Apr 2022
5 locuri de vizitat in Transilvania

Inchireaza masina preferata si porneste intr-o excursie in Transilvania.

Citeste
22 Feb 2022
Condusul in timpul iernii

Descopera cateva sfaturi utile pentru condusul si pregatirea masinii in timpul iernii.

Citeste
26 Jan 2022
Care sunt obligatiile unui client la inchirierea unei masini?

Ne asiguram ca iti oferim masina pe care ai inchiriat-o in cea mai buna conditie, curata atat in interior, cat si in exterior, astfel incat tu sa te poti bucura din plin de aceasta experienta. Insa, si tu ca si client ai o serie de obligatii atunci cand e vorba de inchirierea unei masini din flota noastra auto.

Citeste
20 Dec 2021
Ce trebuie sa stii daca vrei sa inchiriezi o masina in perioada sarbatorilor?

Atunci cand vine vorba despre inchirierea unei masini intr-un sezon cu un volum mare de cautari asa cum este cel de sarbatori, trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Afla din articolul urmator despre ce este vorba.

Citeste
16 Nov 2021
Este asigurarea SCDW o alegere buna pentru masina inchiriata?

Intentionezi sa inchiriezi o masina si iti doresti sa beneficiezi de siguranta oferita de asigurarea auto? Afla mai multe informatii despre asigurarea SCDW oferita de BDV BestAuto.

Citeste
29 Oct 2021
Cele mai inchiriate masini din flota BDV

Am decis sa aflam care sunt preferintele, in materie de masini, ale clientilor nostri si astfel am realizat un top al celor mai inchiriate masini din flota BDV Bestauto. Afla mai multe din articolul urmator.

Citeste
13 Oct 2021
Masini 2021 Disponibile in Flota BDV

Daca iti doresti sa iesi in evidenta in trafic, dar totodata sa te bucuri de noi experiente cand vine vorba de condus, iti recomandam sa inchirezi cele mai noi masini de inchiriat din flota noastra, an fabricatie 2021: Mercedes-Benz GLA 200 4Matic 4x4 Automat AMG Line si Cupra Formentor.

Citeste
1 Sep 2021
BDV LONG TERM – Inchiriere auto pe termen lung

La BDV Bestauto poti beneficia acum de serviciul de inchiriere pe termen lung, la preturi avantajoase. Acest serviciu se adreseaza atat firmelor care doresc sa dispuna de o flota auto in anumite perioade, cat si persoanelor fizice care isi doresc mobilitatea si flexibilitate, asemenea masinii proprii, pentru o perioada mai lunga de timp.

Citeste
23 Jul 2021
Cupra Formentor – Disponibil in Flota BDV Bestauto

Disponibil in flota noastra, BDV Bestauto, poti inchiria acum noul Cupra Formentor Plug-in Hybrid. Denumit asa dupa peninsula Formentor, de pe insula spaniola Mallorca, acest model atrage toate privirile in trafic datorita designului si energiei sale inovatoare.

Citeste
1 Jul 2021
Mituri despre serviciile Rent a car

Atunci cand vine vorba de serviciile rent a car, cu siguranta ai auzit ca inchirierea unei masini este prea scumpa, garantia este mult prea mare sau ca trebuie sa platesti pentru ceea ce au stricat altii si multe altele. In realitate insa, toate acestea sunt doar informatii eronate. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa iti prezentam astazi cele mai cunoscute mituri legate de serviciile rent a car.  

Citeste
18 May 2021
Ghid pentru inchirierea unei masini

Inchirierea unei masini poate parea un proces complex si complicat la prima vedere. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. . Am pregatit pentru tine un ghid complet cu toti pasii care trebuiesc parcursi atunci cand inchiriezi o masina.

Citeste
       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii