Articole

2 Sep 2022
Ce sa alegi cand mergi in vacanta: masina proprie sau o masina inchiriata?

Masina proprie sau o masina de inchiriat? Ti-am pregatit in acest articol cateva situatii in care inchirierea unei masini este mai potrivita pentru vacanta decat masina personala.

Citeste
10 Aug 2022
Sfaturi pentru alegerea unui serviciu de rent a car potrivit

In ultimii ani piata inchirierilor auto a cunoscut o crestere deosebita, care se reflecta astazi printr-un numar ridicat de firme de rent a car. Am pregatit pentru tine cateva sfaturi care te vor ajuta in alegerea unui serviciu de rent a car potrivit nevoilor tale.

Citeste
20 May 2022
Tips! Preluarea si predarea unei masini inchiriate

Urmeaza sa inchiriezi o masina? Ti-am pregatit acest articol cu informatii utile si cu lucruri la care este bine sa fii atent in momentul preluarii si predarii unei masini.

Citeste
13 Apr 2022
5 locuri de vizitat in Transilvania

Inchireaza masina preferata si porneste intr-o excursie in Transilvania.

Citeste
22 Feb 2022
Condusul in timpul iernii

Descopera cateva sfaturi utile pentru condusul si pregatirea masinii in timpul iernii.

Citeste
26 Jan 2022
Care sunt obligatiile unui client la inchirierea unei masini?

Ne asiguram ca iti oferim masina pe care ai inchiriat-o in cea mai buna conditie, curata atat in interior, cat si in exterior, astfel incat tu sa te poti bucura din plin de aceasta experienta. Insa, si tu ca si client ai o serie de obligatii atunci cand e vorba de inchirierea unei masini din flota noastra auto.

Citeste
20 Dec 2021
Ce trebuie sa stii daca vrei sa inchiriezi o masina in perioada sarbatorilor?

Atunci cand vine vorba despre inchirierea unei masini intr-un sezon cu un volum mare de cautari asa cum este cel de sarbatori, trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Afla din articolul urmator despre ce este vorba.

Citeste
16 Nov 2021
Este asigurarea SCDW o alegere buna pentru masina inchiriata?

Intentionezi sa inchiriezi o masina si iti doresti sa beneficiezi de siguranta oferita de asigurarea auto? Afla mai multe informatii despre asigurarea SCDW oferita de BDV BestAuto.

Citeste
29 Oct 2021
Cele mai inchiriate masini din flota BDV

Am decis sa aflam care sunt preferintele, in materie de masini, ale clientilor nostri si astfel am realizat un top al celor mai inchiriate masini din flota BDV Bestauto. Afla mai multe din articolul urmator.

Citeste
13 Oct 2021
Masini 2021 Disponibile in Flota BDV

Daca iti doresti sa iesi in evidenta in trafic, dar totodata sa te bucuri de noi experiente cand vine vorba de condus, iti recomandam sa inchirezi cele mai noi masini de inchiriat din flota noastra, an fabricatie 2021: Mercedes-Benz GLA 200 4Matic 4x4 Automat AMG Line si Cupra Formentor.

Citeste
1 Sep 2021
BDV LONG TERM – Inchiriere auto pe termen lung

La BDV Bestauto poti beneficia acum de serviciul de inchiriere pe termen lung, la preturi avantajoase. Acest serviciu se adreseaza atat firmelor care doresc sa dispuna de o flota auto in anumite perioade, cat si persoanelor fizice care isi doresc mobilitatea si flexibilitate, asemenea masinii proprii, pentru o perioada mai lunga de timp.

Citeste
23 Jul 2021
Cupra Formentor – Disponibil in Flota BDV Bestauto

Disponibil in flota noastra, BDV Bestauto, poti inchiria acum noul Cupra Formentor Plug-in Hybrid. Denumit asa dupa peninsula Formentor, de pe insula spaniola Mallorca, acest model atrage toate privirile in trafic datorita designului si energiei sale inovatoare.

Citeste
       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii