Testimoniale

Ce spun clientii care ne-au ales


 
Suntem foarte mulțumiți de serviciile prestate. Amabili și profesioniști. Plătești cât este afișat și nimic mai mult! Nu au limită de km, ceea ce este un plus mare pentru piața de închiriere mașini. Procesul de predare-primire rapid și plăcut. Mulțumim și sigur revenim.
Ion Midrigan
15 Jul 2020
Bună ziua tuturor! Promptitudine; transparență( nu sunt taxe ,,ascunse” sau adăugate în funcție de orarul de ridicare/predare); corectitudine; respect față de client... etc Mașina în condiții f bune... Nu am decât cuvinte de laudă și de mulțumire. Recomand cu căldură! Toate cele bune!
Claudiu Dita
16 Feb 2020
Servicii de inalta calitate, totul a mers ca pe roate, ireprosabil! Nu stiam de BDV pana acum 1 luna. Am aflat de ei din intamplare, am inchiriat zeci de masini in Romania dar nici o firma de inchiriere nu a fost atat de buna, serviciile lor sunt incredibile, preturile la fel ca pe net, explicatii detaliate la orice ora, comunicatie impecabile atat telefonic, email sau whatsapp, nici o problema pe durata contractului. Totul a fost foarte simplu si la subiect. Am inchiriat un Volkwsagen Passat Highline Edition (23 Decembrie - 8 Ianuarie), am specificat perioada ca sa intelegeti ca a fost o iarna grea. Dar nu am avut nici cea mai mica problema cu masina deoarece starea in care se afla masinile lor sunt de inalta calitate, aproape noi pot spune! Recomand Masina, Recomand serviicile celor de la BDV Best Auto si le multumesc pe aceasta cale pentru amabilitate, servicii de nota 10 si ii RECOMAND cu mare drag! Va multumesc si ne vedem data viitoare!
Alex Apetrei
10 Jan 2020
A decurs foarte bine, iar baietii au dat dovada de mult professionalism si saritori in a alege masina dorita+ promti de fiecare data. Am sa mai apelez la serviciile lor.✨
Cuha Cristina
01 Oct 2019
Totul a mers perfect , am inchiriat online si am platit la ridicare, am fost asteptati la aeroport si am fost dusi la aeroport la plecare.5 stele
Ana
30 Sep 2019
La mijlocul lunii August am inchiriat pentru prima data o masina in Romania si am fost placut impresionati de competitivitatea, profesionalismul si eficienta echipei BDV. Inchirierea, preluarea si predarea masinii a fost foarte simpla. Recomandam cu incredere aceasta companie.
Gabriel Chiriac
10 Sep 2019
Am închiriat mașină pe 21 zile și am fost foarte mulțumit. Recomand tuturor această firmă. Promtă, rapidă si preț foarte bun.
George Andreica
25 Aug 2019
Am inchiriat de trei ori si sunt foarte multumit, trei ani la rand superrrr.
PETRU A.
26 Jun 2019
Multumit Am închiriat pe 26 de zile (nici un repros) Recomand cu încredere ! ??
Alin.C
26 Jun 2019
amabili, masina super k, totul a decurs rapid si fara probleme. ms baieti!
Marius
26 Jun 2019
Suntem pe deplin multumiti. Recomand cu incredere!
vasy_geo
26 Jun 2019
Foarte multumit de serviciile oferite . Sinteti o echipa buna. Va multumesc si sint sigur ca o sa mai apelez la serviciile dumneavoastra.
Trifan Gheorghe
26 Jun 2019
Sunt cei mai tari tineti-o tot asa baieti si la anu merg si tot pe voi ma bazez the best ;)
Pintea Nicolae Valentin
26 Jun 2019
Recomand cu cea mai mare incredere aceasta firma, au fost punctuali asteptandu-ne la aeroport, masina era curata, contractul s-a facut pe loc, intr-un cuvant, n-am pierdut timpul.
Loredana P.
26 Jun 2019
Tot procesul inchirierii a fost rapid si eficient. Angajatii sunt foarte profi. Recomand cu incredere!
Maria R.
26 Jun 2019
Da am inchiriat de trei ori si sunt fff multumit preturi fff bune
Alin
26 Jun 2019
Misto firma de inchirieri, bengosi de amabili. Am anchiriat masina pa 2 zale si beton. recomand 100% Vam pupat.
Andrei Utiu
26 Jun 2019
Am inchiriat masina pe 15 zile. Nu am avut nici un fel de probleme sau defectiuni, comunicare excelenta si profesionalism. Multumesc si voi mai apela si pe viitor!
Dinu
14 Jan 2019
Masina curata, pret accesibil, inchiriere simpla si rapida. Multumesc mult!
Ioana D
11 Dec 2018
Multumit.Am preluat si am inapoiat masina la aeroport.Reprezentantul foarte amabil,foarte punctual.Pretul a fost bun.Recomand
Vasile
11 Dec 2018
RECOMAND PROFESIONISTI :PROMTI,DE INCREDERE si CORECTI !!!
Sorin
11 Dec 2018


Scrie un comentariu

Descrie cum a decurs colaborarea cu noi
       
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada anului 2020 (in limita gradului de ocupare).
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada anului 2020 (in limita gradului de ocupare).
Campanie supusa unor termeni si conditii