Efectuăm teste Covid în parteneriat cu Regina Maria!

 

De ce ai avea nevoie de un test COVID?

România și întreaga Europă a intrat din nou într-un trend ascendent al infectărilor cu Covid-19. Astfel că unele tări europene impun unele restricții și cer un test cu rezultat negativ pentru a reintra în țară.

 

Ce țări solicită un test covid negativ pentru a le trece granița?

Malta, Serbia, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Finlanda, Grecia, Islanda, Slovacia.

 

Ce avantaje ai dacă îți faci testul la noi?

În primul rând, nu trebuie să îți mai bați capul cu programari sau stat la coadă, dacă ne anunți cu o zi înainte de ajungerea ta, noi ne ocupăm de restul și primești rezultatul testului în aceiași zi.

 

În al doilea rând, clienților care închiriază o mașină de la noi, beneficiază de o reducere iar prețul testării Covid-19 este de doar 270 lei, în mod normal el costă 390 lei.

 

De ce testul nostru este mai bun?

Momentan multe țări membre din păcate și-au pierdut încrederea în majoritatea rezultatelor pentru Covid-19 deoarece au fost falsificate de către clinici sau de către cei ce călatoreau.

 

Regina Maria este una din cele 3 clinici din Romania recunoscute la nivel internațional astfel încât testul covid să fie acceptat la reîntoarcerea ta în țară.

 

Astfel că, lucrând cu noi, elimini șansa ca autoritățile să pună la îndoială testul PCR Covid-19 cu care te-ai întors.

 

Ce trebuie să fac pentru a mă testa?

Doar să ne anunți iar noi vom gestiona programarea ta la Regina Maria pentru a putea călatori relaxat unde dorești. Dorim să le facem clienților noștri cât mai ușoară întoarcerea lor la domiciliu astfel că noi, BDV Bestauto, nu percepem niciun fel de comision clienților noștri pentru acest serviciu.


 

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii