5 locuri de vizitat in Transilvania

5 locuri de vizitat in Transilvania

13 Apr. 2022

Urmeaza sa planifici o noua calatorie cu masina in zona Transilvaniei si nu esti sigur ce obiective turistice sa vizitezi? Ei bine, am pregatit pentru tine un top 5 locuri pe care merita sa le vezi daca treci prin Transilvania. Si nu uita, primul pas este sa inchiriezi masina preferata si potrivita nevoilor tale, de la BDV BestAuto, care iti va face orice calatorie mai placuta si fara griji.

Dupa cum bine stii deja, Transilvania cuprinde numeroase judete ale Romaniei, cu peisaje superbe, forme de relief diverse si traditii pe putin interesante. Va vom propune in acest articol 5 dintre cele mai frumoase atractii turistice.

Salina Turda si Cheile Turzii

Orasul Turda se afla la aproximativ 35 de km de Cluj-Napoca si poate fi un prim popas in calatoria ta din Transilvania. Salina Turda este cea mai mare salina din tara, unde vei descoperi un muzeu fascinant si un adevarat parc de distractii aflate la peste 42 de metri adancime. Iar daca alegi acest traseu in anotimpul cald, nu rata Cheile Turzii, un defileu stancos cu peisaje aparte.

5 locuri de vizitat in Transilvania - Turda
 

Satul Rimetea

Asemanat cu satele idilice din Austria, Rimetea te va intampina cu peisaje superbe, traditii bine pastrate, case cu o arhitectura aparte si o comunitate de oameni primitori. Si totul la doar 60 de km de Cluj-Napoca.

5 locuri de vizitat in Transilvania - Rimetea

Cetatea Medievala Sighisoara

Sighisoara este unul dintre cele mai frumoase si bine conservate orase medieval din Europa si singura cetate medievala din lume care inca este locuita. Iar daca iti doresti sa fii transpus intr-un basm, aici e locul potrivit. Sighisoara se afla la 154 de km de Cluj-Napoca si la 118 km de Brasov.

5 locuri de vizitat in Transilvania - sighisoara

Castelul Bran

Este un punct de atractie major in Transilvania si un simbol al tarii. Are o arhitectura impresionanta si o istorie bine conservata. Castelul Bran se afla la doar 30 de km de Brasov.

5 locuri de vizitat in Transilvania - bran

Amfiteatrul Transilvania

Un complex turistic relativ nou, situat pe o coama de munte, in satul Moieciul de Jos, ofera pe langa posibilitatea de cazare si restaurant, un peisaj superb, care iti taie respiratia. Si iti dam un pont, drumul de acces este unul de munte, care poate pune probleme unei masini joase, iar noi iti recomandam sa alegi spre inchiriere un suv din flota BDV BestAuto, care te va ajuta sa ai o calatorie usoara si fara probleme.

5 locuri de vizitat in Transilvania - amfiteatru

Asadar, care este urmatoarea ta destinatie in Transilvania? Nu uita sa rezervi masina dorita de pe www.bdvrentacar.ro

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii