Aplicatii mobile utile pentru soferi

Aplicatii mobile utile pentru soferi

11 Feb. 2021

Cand vine vorba de condus, indiferent ca ai propria masina sau ai optat pentru servicii de inchirieri auto, exista o multime de aplicatii utile care te pot ajuta si care iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Astfel Bdv Bestauto Rent a Car va recomanda urmatoarele aplicatii:

  Waze  

Waze reprezinta o aplicatie de trafic si navigatie care ofera date utile despre trafic, in timp real, cu ajutorul informatiilor furnizate de alti soferi. Astfel, odata instalata, ai acces la informatii precum: rute aglomerate, rutele cele mai rapide, informatii despre afaceri locale, durata calatoriei, atentionari sau limitari de viteza, raportari legate de accidente, drumuri in lucru, strazi inchise din diverse motive si camere in trafic. Avand in vedere toate acestea, in  doar cateva secunde, Waze contureaza cea mai optima solutie de calatorie pana la destinatia dorita.

Aceasta aplicatie este gratuita si este disponibila pe Google Play si AppStore.

  Tpark  

Este o aplicatie care pune la dispozitia utilizatorilor servicii de plata pentru parcare, amenzi de parcare, viniete, sau alte taxe (ex: taxa de pod Fetesti-Cernavoda). Beneficiile acestei aplicatii sunt reprezentate de faptul ca iti ofera o evidenta a platilor pe care le efectuezi, castigi timp si scapi de grija monedelor. Parcarea se plateste rapid alegand orasul, zona si durata parcarii, iar cand durata se apropie de final vei fi notificat. In cazul in care ti-a expirat perioada de parcare, o poti prelungi din aplicatie, fara sa te mai deplasezi la masina. In plus, imediat dupa ce plata a fost efectuata, primesti dovada acesteia prin email. 

Aplicatia este gratuita si o poti gasi atat pe Google Play cat si in App Store.

  Yeparking  

Yeparking este o aplicatie extrem de utila deoarece depisteaza locurile de parcare libere, cu sau fara plata, in zona in care tu doresti sa ajungi. Aplicatia, prin intermediul datelor furnizate de utilizatori, depisteaza locuri de parcare libere in parking-uri private, parcari business, parcarile centrelor comerciale, parcari rezidentiale sau  smart cities. In plus, pe langa toate acestea, aplicatia dispune si de parkshering, ceea ce inseamna ca proprietarii care detin un loc de parcare care nu este ocupat, pot sa-l inregistreze in aplicatie, iar pentru fiecare gazduire primesc diverse beneficii si premii. Odata ce ai parcat, trebuie sa anunti prin aplicatie cat timp stai, iar in cazul in care locul de parcare pe care l-ai ales este ocupat, ai optiunea de a raporta acest lucru pentru a se remedia situatia.  

Aplicatia se poate descarca gratis de pe AppStore sau Google Play si este disponibila soferilor din Cluj, Brasov, Iasi si Oradea, insa se ia in calcul si extinderea catre alte orase.

  Spotify  

Muzica la volan este nelipsita. Astfel va prezentam in continuarea o aplicatie extrem de potrivita pentru calatoriile lungi. Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical, ofera posibilitatea utilizatorilor sa isi personalizeze playlist-urile cu muzica preferata, sa descopere artisti si piese noi in functie de preferintele acestora. Utilizatorii mai au posibilitatea sa aleaga intre diverse playlist-uri dedicate unui anumit gen sau unei stari de spirit ( hip-hop, focus, relax). Un alt plus al acestei aplicatii este faptul ca intregul continut audio are o calitate ridicata (320 kbit/s). In masina, poti asculta muzica ta preferata prin Spotify Connect. De asemnea, utilizatorii pot opta pentru versiunea gratuita cat si pentru cea premium, fara reclame, care functioneaza chiar daca utilizatorul nu este conectat la internet.

Aplicatia este disponibil atat pentru Android cat si pentru IOS.

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii