Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

31 Mar. 2021

Inchirierea auto pe termen lung este destul de asemanatoarea cu cea traditionala. Diferenta nu consta doar in durata inchirierii ci si in avantajele care vin la pachet cu aceasta. Spre deosebire de inchirierea traditionala, pe termen scurt, realizata pentru diverse ocazii, weekend-uri, calatorii scurte etc., scopul inchirierii pe termen lung este acela de a-ti oferi mai multa libertate, flexibilitate si mobilitate, asemenea unei masini proprii.

Asadar, iata care sunt avantajele inchirierii unei masini pe termen lung:

Cost lunar fix   

Daca semnezi un contract de inchiriere auto pe termen lung, pe toata perioada contractului, costul lunar este constant si previzibil. In acest mod, tu ai posibilitatea de a-ti planifica usor bugetul, fara a avea surprize. Astfel, spre deosebire de o masina proprie, stii ca odata ce ai platit ratele lunare fixe, acestea iti acopera si plata impozitelor anuale, a asigurarilor, a rovignetelor si taxelor conexe, sau a consumabilelor, cum ar fi anvelope, revizii periodice si inspectii ITP.

Nu ai grija asigurarilor, taxelor si impozitelor

Asa cum am mentionat mai devreme, costul lunar, fix acopera si aceste lucruri. Asadar, atunci cand inchiriezi o masina pe termen lung, nu tu esti cel responsabil de toata birocratia implicata, ci firma de la care ai inchiriat. In ceea ce priveste asigurarile, pe langa RCA si CASCO, exista si alte tipuri de asigurari in functie de firma pe care o alegi.

La BDV Bestauto beneficiezi de asigurare CASCO, RCA, rovinieta pe teritoriul Romaniei si asigurare de furt intern.

Mentenanta completa a masinii fara costuri suplimentare

Un alt avantaj de care beneficiezi la inchirierea unei masini pe termen lung este cel referitor la serviciile de mentenanta ale automobilului. Asadar, inspectiile periodice, reparatiile, toate sunt incluse in pretul de inchiriere.

Autovehicul la schimb

In cazul in care masina pe care ai inchiriat-o are nevoie de mentenanta, firma de inchirieri auto iti asigura un autovehicul de schimb pentru a o inlocui pe cea inchiriata anterior.

Administrare anvelope de sezon

Schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara si invers este suportata tot de firma de la care ai inchiriat masina. Astfel, economisesti timp si bani, fara sa fie necesar sa te ocupi tu de acest lucru.

Gama diversificata de masini

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi o masina, iti vei limita alegerea in functie de buget. Acest lucru va duce la o diminuare a gamei de masini din care poti alege. In schimb, in cazul unei inchirieri pe termen lung, ai la dispozitie o varietate de automobile din care iti poti alege masina potrivita, fara a fi limitat de buget. Astfel, alegerea ta va fi influentata de dorintele si preferintele tale si mai putin de costul acesteia.

       
Rezerva-ti
acum masina de Pasti pentru o reducere cat mai mare.
Rezerva-ti
acum masina de Pasti pentru o reducere cat mai mare.
Campanie supusa unor termeni si conditii