Ce sa alegi cand mergi in vacanta: masina proprie sau o masina inchiriata?

Ce sa alegi cand mergi in vacanta: masina proprie sau o masina inchiriata?

2 Sep. 2022

Pregatirea pentru o vacanta implica cateva lucruri pe care trebuie sa le stabilesti in avans pentru a avea parte de un concediu reusit. Astfel ca in organizarea vacantei, pe langa rezervarea locului in care vei sta sau programarea activitatilor pe care vrei sa le faci, un alt lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este reprezentat de modul in care te vei deplasa.

In prezent, masina se numara printre cele mai utilizate mijloace de transport atunci cand vine vorba de calatorii si vacante. Insa pentru a avea parte de o calatorie perfecta, aceasta trebuie sa corespunda tuturor nevoilor tale si sa-ti asigure o deplasare rapida si sigura. Daca masina pe care o detii nu iti poate asigura toate acestea pe parcursul calatoriei, atunci ai putea lua in considerare inchirierea unei alte masini.

Ce vei alege? Masina proprie sau o masina de inchiriat? Ti-am pregatit in acest articol cateva situatii in care inchirierea unei masini este mai potrivita decat masina personala.

Ai nevoie de mai mult spatiu

Atunci cand pornesti intr-o vacanta este important sa te asiguri ca exista spatiu pentru toti pasagerii cat si pentru bagajele acestora. Daca masina ta nu este suficient de incapatoare atunci ai putea opta pentru inchirierea unei masini. Prin aceasta poti alege o masina mult mai incapatoare, care sa aiba atat un portbagaj spatios, cat si suficient spatiu pe bancheta din spate pentru ca toti pasagerii sa aiba parte de o calatorie confortabila.

Masina ta nu este suficient de confortabila

Pe parcursul unei calatorii lungi este extrem de important ca masina cu care te deplasezi sa ofere pasagerilor confortul de care au nevoie. Tocmai din acest motiv, in cazul in pornesti intr-o calatorie lunga si consideri ca masina ta nu este suficient de confortabila, ar fi recomandat sa te orientezi catre o masina de inchiriat care sa-ti aigure fiabilitatea si confortul la care visezi.

Nu ai apucat sa faci revizia masinii tale

Doar pentru faptul ca nu ai apucat sa faci revizia masinii tale, acest lucru nu ar trebui sa te impiedice sa mergi in vacanta. Cu ajutorul serviciului de rent a car, iti poti rezerva acum masina ideala pentru calatoria ta, doar la un click distanta. In plus, datorita faptului ca masinilor de inchiriat li se face revizia periodic, scapi de stresul ca ar putea aparea probleme pe parcursul calatoriei.

Masina ta nu este potrivita pentru tipul de drum pe care urmeaza sa mergi

In situatia in care ti-ai planificat o excursie la munte, iar drumurile pe care te deplasezi nu sunt potrivite pentru autovehiculul tau, inchirierea unei masini 4x4 care sa iti asigure o deplasare sigura reprezinta cea mai buna varianta.

Eviti uzura masinii tale

Drumurile lungi pot provoca daune masinilor, mai ales celor care sunt vechi si predispuse la avarii, ceea ce va duce la reparatii destul de costisitoare. La BDV Bestauto dispunem de cele mai noi modele de masini de inchriat care sunt supuse unor verificari periodice. Astfel, daca vehicului tau nu este suficient de fiabil, serviciul de rent a car reprezinta cea mai buna optiune.

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii