Cum sa alegi masina de inchiriat potrivita?

Cum sa alegi masina de inchiriat potrivita?

26 Feb. 2021

Confortul calatoriei tale este direct influentat de masina cu care te deplasezi. Pentru a avea parte de o experienta placuta, indiferent care este motivul pentru care apelezi la servicii de rent a car (vacanta, deplasare in interes de serviciu, evenimente speciale, etc) trebuie sa ai in vedere cateva criterii in functie de care sa alegi cea mai potrivita masina:

Itinerariul Calatoriei

Atunci cand trebuie sa decizi ce masina vei inchiria, este important sa iei in considerare itinerariul calatoriei tale. Astfel, va trebui sa tii cont de tipul de drum pe care te vei deplasa si distanta pe care o vei parcurge.

Daca planuiesti sa mergi intr-o excursie la munte, iar drumul este accidentat, atunci este recomandat sa optezi pentru o masina cu tractiune integrala (4x4), care sa iti faciliteze deplasarea si sa iti ofere siguranta. Pentru a parcurge distante mari, alege o masina mai spatioasa si comoda pentru a spori confortul calatoriei tale.

In cazul in care ai nevoie de o masina pentru oras care sa te ajute sa te deplasezi rapid prin traficul urban, cel mai bine este sa alegi o masina mica, automata.

In ceea ce priveste parcitiparea la un eveniment important, aceasta se face intr-o masina de lux.

Volumul bagajelor

Un alt criteriu important dupa care se face alegerea celei mai potrivite masini este reprezentat de numarul de bagaje si dimensiunea acestora. Astfel, daca decizi sa pleci la drum cu familia sau prietenii, asigura-te ca ai suficient loc incat sa incapa tot bagajul si sa nu va lipseasca nimic pe perioada calatoriei.

Bugetul disponibil

O masina ieftina nu reprezinta mereu cea mai buna alegere. Pe langa pretul de inchiriat al acesteia trebuie sa tii cont si de nevoile tale. Chiar daca uneori pretul unor masini din clasa superioara este mai ridicat, trebuie sa te gandesti si siguranta ta si a celor cu care calatoresti.  Astfel iti recomandam sa cauti o masina care sa nu corespunda doar bugetului tau, ci si nevoilor tale.

Preferinte Personale

Nu in ultimul rand este important sa tii cont si de preferintele tale personale atunci cand intentionezi sa inchiriezi o masina. Astfel, indiferent de masina pe care o doresti (automata, manuala, benzina, diesel, electrica), asigura-te ca firma de inchirieri auto pentru care optezi are o gama larga de masini de inchiriat dintre care iti poti alege modelul potrivit.


 

La BDV BestAuto Rent a Car Cluj punem la dispozitia clientilor nostri o flota auto vasta care curpinde atat masini de inchiriat de lux cat si masini din clasa economica. Pe langa acestea, oferim asistenta si consultanta in alegerea masinii potrivite in functie de nevoile tale. Stai fara grija! La noi vei gasi masina potrivita!

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii