Cum sa alegi o firma de inchirieri auto fara sa te supui la riscuri

Cum sa alegi o firma de inchirieri auto fara sa te supui la riscuri

17 Aug. 2020

Riscurile in alegerea unei firme de inchirieri auto sunt mari deoarece firmele neserioase te pot lasa cu buzunarul gol sau iti pot distruge vacanta cu o masina nepotrivita sau defecta. De aceea, iti recomandam sa acorzi o atentie sporita in alegerea companiei de rent a car si in special aspectelor urmatoare:

Review-urile

Review-urile au devenit cea mai buna modalitate de a afla lucruri despre o firma sau despre un produs, fiind prezente pe retetele de socializare, pe Google si de cele mai multe ori si pe site. Acestea releva parerea sincera a clientilor si de cele mai multe ori, experienta generala avuta.

Atat in motorul de cautare Google, cat si in Facebook, review-urile nu pot fi sterse de catre companie, ceea ce inseamna ca vei intalni deopotriva pareri pro si contra, astfel incat sa-ti formezi o imagine corecta si completa a serviciului.

Acorda atentie numarului de review-uri! Daca o companie are, de exemplu, numai 5 sau 10 review-uri toate pozitive, acestea s-ar putea sa nu reflecte realitatea. Exista posibilitatea ca aceste pareri sa fie alea echipei sau alea prietenilor lor pentru creea o imagine frumoasa companiei.

De aceea, iti recomandam sa acorzi incredere firmelor de inchirieri auto cu un numar mare de review-uri, chiar daca acestea nu sunt in totalitate laudative.

Review inchirieri auto Cluj


Parcul Auto

            O companie care investeste in parcul auto, este o companie care se respecta si care implicit isi respecta clientii. De exemplu, masinile noi reprezinta costuri mari pentru firmele de inchirieri auto, iar pretul de inchirere ar trebui sa fie ridicat. Cu toate acestea, firmele serioase ofera preturi accesibile pentru a multumi clientii cu o experienta placuta.

Insa, poti intalni companii care declara pe site ca au ultimele modele de masini, insa in realitate ele nu dispun de acele autoturisme. Daca iti doresti sa le inchiriezi, iti vor oferi o alta varianta cu scuza ca modelele noi sunt deja inchiriate. Pentru a evita aceste situatii, asigura-te ca ai acces la fotografii reale cu masinile pe site sau pe retelele de socializare.

Parc auto BDV Bestauto


Informatii relevante pe site

O companie care se respecta, iti va oferi, de la inceput, toate informatiile legate de costuri si taxe. In acest fel, la semnarea contractului nu vor aparea costuri suplimentare pe care nu le-ai luat in calcul. Am punctat acest lucru deoarece taxele ascunse sunt o practica des intalnita in cadrul serviciilor de rent a car.

Dupa cum am mentionat anterior, transparenta consta si in poze reale cu masinile din dotare si nu doar pozele de prezentare de pe site. Cu siguranta poti avea incredere intr-o firma de rent a car care iti ofera poze cu masinile lor, realizate de catre ei in propriul parc auto.

Informatii inchirieri auto


Social Media

Comunicarea cu clientii este cheia succesului unei companii din orice domeniu. Acest lucru se aplica si in cazul de fata.

Inainte de a te hotara de unde sa inchiriezi o masina pentru calatorie, intra pe conturile de socializare ale firmelor intre care oscilezi. S-ar putea ca acest aspect sa te indrume catre cea mai buna alegere.

Modul de comunicare, fotografiile folosite si feedback-ul primit, cu siguranta te vor convinge catre ce companie sa te indrepti.
Instragram BDV Bestauto

       
Rezerva-ti
acum masina de vacanta pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina de vacanta pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii