Cum sa circuli in siguranta in timpul pandemiei

Cum sa circuli in siguranta in timpul pandemiei

10 Apr. 2020

Trecem cu totii printr-o perioada dificila, in care trebuie sa ne protejam atat pe noi, cat si pe ceilalti. Din diverse motive, unele persoane sunt nevoite sa circule, parasind confortul locuintei.

Ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi, pentru a circula in siguranta cu propria masina :

  1. Dezinfectarea

Categoric, primul si cel mai important lucru este dezinfectarea masinii si a mainilor de fiecare data cand va urcati la volan. Virusul Covid-19 poate fi luat de pe orice tip de suprafata, prin urmare cand parasiti masina si intrati in contact cu obiecte straine sunteti expusi la contaminare.

De asemenea, dezinfectarea este obiligatorie atunci cand altcineva v-a condus masina. In acest caz, va recomandam sa insitati mai mult pe suprafata bordului si sa utilizati o doza dubla de dezinfectant.

  1. Calatoriti fara pasageri

Este indicat ca in aceasta perioada sa va limitati contactul cu alte persoane, inafara de cele cu care locuiti. Evitati sa calatoriti cu mai multe persoane in masina pentru a nu va expune riscului de a intra in contact cu o persoana asimptomatica.

  1. Utilizarea manusilor

Daca utilizati manusi pentru a va proteja in afara masinii, va recomandam sa aveti un recipient sau o punga speciala pentru a depozita manusile folosite atunci cand intrati in masina.

! Nu atingeti volanul masinii cu manusile purtate in exterior, iar dupa ce ati aruncat manusile folosite dezinfectati manerul portierei.

Speram ca sfaturile noastre sa va ajute sa circulati in siguranta si sa treceti cu bine peste aceasta perioada neplacuta.

 

       
50%
Reducere
Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 27 Mai-15 Dec
50% Reducere Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 27 Mai - 15 Dec
Campanie supusa unor termeni si conditii