De ce sa inchiriezi un Mercedes GLK? - Inchirieri auto Cluj

De ce sa inchiriezi un Mercedes GLK? - Inchirieri auto Cluj

21 Apr. 2020

Daca iti doresti sa conduci o masina cu o prezenta impunatoare si sofisticata in acelasi timp, iti punem la dispozitie Mercedes GLK, prin serviciul de inchirieri auto Cluj. Desi nu este un model nou, in 2012 a primit un facelift cu actualizari in interior, la exterior si sub capota. Asa a devenit Mercedes GLK o masina care emana seriozitate si prestanta, fiind foarte usor de condus.

G – de la Gelandewagen, tradus “Masina de teren”

L – de la “Lux”

K - de la “Kompakt”

Inchirieri auto Cluj - Mercedes GLK

Exterior

Mercedes GLK e o masina de teren, de lux din clasa compacta, un softroader foarte atractiv. Arata ca o masina de teren, dar este optimizata pentru condusul urban, fiind potrivita in special pentru persoanele care nu prefera sportivitatea, ci condusul in conditii de relaxare.

Daca iti doresti o masina de inchiriat care sa-ti evidentieze statul, alege Mercedes GLK. Masina are un design drept cu muchii ascutite si parbriz aproape vertical. Liniile clare subliniaza valorile traditionale Mercedes si eleganta autorismelor acestei marci. Nu degeaba contine L (Lux) in componenta numelui.

Inchieri auto Cluj - Mercedes GLK

Interior

In interior, iubitorii marcii vor observa imediat stilul clasic Mercedes, care exprima durabilitate prin materiale solide. Pozitia inalta de condus subliniaza, din nou, statutul si prestanta.

Cutia automata se afla in bord, ceea ce ofera un spatiu suplimentar, unde poti sa-ti depozitezi telefonul, portofelul sau cheile. De asemenea, masina este dotata cu un recipient pentru monede detasabil si un loc separat pentru scrumul de tigara.

In bord, ceasurile sunt clasice, iar semnalizarea este extrem de evidenta, martorii de semnalizare fiind pozitionati la extremitatea stanga/dreapta a bordului, foarte usor de sesizat. Senzorii de parcare sunt luminosi, emitand un sunet doar atunci cand esti foarte aproape de bordura. 

Inchirieri auto Cluj - Mercedes GLK

Daca pasagerul din dreapta este mai pretentios si se plange mereu ca e prea cald sau prea frig in masina, ai optiunea de biclimatronic, care va directiona un flux de aer cu o temperatura diferita fata de a ta. In acest fel, veti avea parte amandoi de o calatorie placuta.

Scaunele sunt standard, semi-electrice, usor de reglat. Suportul lombar si inaltimea sunt controlate electric, iar inclinarea manual. Portabagajul este inalt si spatios mediu cu un volum de 450 de litri, in care incap cu lejeritate cumparaturi sau bagaje pentru 5 persoane.

Mercedes GLK este un concurent important in arena Crossoverelor Premium avand performante vivace si cifre rezonabile de consum (9-9,5 in oras si 6,2 in afara orasului). Motorul 2.2 Diesel este foarte fiabil, putere maximă de 170 CP/3.200 rpm. In cadrul serviciului de inchirieri auto Cluj, aceasta masina este preferata persoanelor care calatoresc in interes de serviciu sau a cuplurilor care calatoresc in doi.

Inchirieri auto Cluj - Mercedes GLK


Te asteptam la BDV Bestuato, firma de inchirieri auto din Cluj Napoca pentru cele mai noi masini de inchiriat si un raport bun calitate-pret.

       
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada anului 2020 (in limita gradului de ocupare).
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada anului 2020 (in limita gradului de ocupare).
Campanie supusa unor termeni si conditii