Ford EcoSport – O masina inteligenta si sofisticata

Ford EcoSport – O masina inteligenta si sofisticata

25 Oct. 2019

Anul acesta, masina preferata a clientilor nostri a fost Ford EcoSport 2019, care a atras admiratia tuturor celor care au vizitat Parcul Auto BDV Bestauto. Fara indoiala, succesul pe care l-a resimtit acest autoturism, in cadrul serviciilor noastre de inchirieri auto, se datoreaza designului modern si tehnologiilor integrate.

Design exterior

Ford EcoSport surprinde printr-un aspect sportiv, usor de sesizat datorita elementelor de caroserie puse in evidenta de contururi negre/arginitii. Autoturismul se face remarcat prin partea frontala unde se afla farurile conturate de led si grila frontala neagra, de dimensiuni mari. Capota Powerdome are un design complex, modern ce ii ofera autoturismului un aer dinamic si indraznet. Ford EcoSport se mandreste si cu partea din spate, care pare sculptata. Bara din spate si luminile sunt pozitionate in asa fel incat masina sa aiba un comportament si un aspect atletic. Diferenta dintre modele Ford EcoSport este reprezentata de modelul si nuanta jantelor si paleta de culori disponibila pentru intreaga caroserie.

Design interior

Designul interior se imbina cu cel experior prin rafinamentul detaliilor, liniilor si al curbelor. Ecranul-tableta este pozitionat deasupra consolei centrale, iar ceasurile de pe bord sunt plasate imediat dupa volan, oferind o vizibilitate ridicata. Intre ceasuri se afla un afisaj multifunctional color, iar in partea de jos restul indicatoarelor. Modelul Titanium este echipat cu optiunea de incalzire in volan si pe suprafata lui se afla si cele mai uzuale butoane. Scaunele sunt confortabile si in acelasi timp extrem de elegante. Comparativ cu modelele anterioare, evolutia in ceea ce priveste caroseria si interiorul este evidenta.

Tehnologii

Cel mai important aspect al noilor modele de autoturisme sunt tehnologiile integrate. Ford EcoSport te va surprinde cu tehnologii precum tractiunea integrala inteligenta, asistenta la pornirea in rampa si Ford SYNC, toate create pentru o noua experienta a condusului.

Pentru o manevrabilitate exceptionala, Sistemul de Tractiune Integrala Inteligenta iti asigura controlul masinii prin mutarea tractiunii pe puntea din fata sau din spate si prin determinarea aderentei, balansului in viraje si nivelul de reactie la diferite tipuri de teren.

De asemenea, pornirea in rampa devine mai usoara datorita Sistemului de asistenta la pornirea din rampa care mentine presiunea la nivelul sistemului de franare atunci cand executi manevra. Astfel iti ofera mai mult timp si mai mult control cand pornesti, dar si cand opresti autoturismul pe suprafete alunecoase.

Pe langa acestea, Ford EcoSport iti transforma experienta condusului intr-o experienta relaxanta cu ajutorul Sistemului de asistenta Ford SYNC, Sistemul de asistenta pentru unghiul mort (BLIS), Camera video pentru vedere spate, lumini de zi cu LED, senzori de distanta la parcare si directie servosasistenta.

Descopera experienta Ford EcoSport cu BDV Bestauto! In perioada 1 Octombrie – 30 Noiembrie 2019, la rezervarea oricarui autoturism ai 15% reducere. Profita acum!

       
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada verii, in limita gradului de ocupare.
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada verii, in limita gradului de ocupare.
Campanie supusa unor termeni si conditii