Inchiriaza masina in siguranta

Inchiriaza masina in siguranta

29 May. 2020

Am avut intotdeauna grija de clientii nostri si de experienta pe care o au atunci cand apeleaza la serviciul nostru de inchirieri auto Cluj. Contextul pandemic actual ne-a determinat sa facem cateva schimbari in desfasurarea activitatilor zilnice si in relatia cu clientii nostri. Asadar, pentru ca odata cu instalarea starii de alerta din 15 mai, au aparut primele cereri de inchiriere pentru aceasta perioada, am stabilit cateva masuri de protectie si preventie pentru ne proteja clientii si echipa:

  1. Fiecare masina are dezinfectant de maini

Unul din lucrurile care nu trebuie sa va lipseasca in aceasta perioada este dezinfectantul de maini. Cadrele medicale ne recomanda sa ne spala/dezinfectam pe maini dupa ce intram in contact cu orice suprafata care ar fi putut fi atinsa in prealabil de catre alte persoane. Prin urmare, in fiecare masina pe care o inchiriem se afla un dezinfectant de maini pe care il puteti folosi. In cazul in care nu ati apucat sa-l folositi in perioada de inchiriere, il puteti pastra ca fiind un cadou din partea noastra.

 

  1. Suntem echipati corespunzator

Pentru ca ne pasa si de voi, dar si de angajatii nostri, toata echipa BDV Bestauto dispune de echipament de protectie format din masca si manusi. De asemenea, toti angajatii nostri sunt obligati sa anunte conducerea la aparitia primelor simptome asemanatoare Covid-19. Sediul nostru dispune de dezinfectant pentru maini, iar curatenia zilnica cuprinde si dezinfectarea usilor, podelelor si tuturor a obicetelor din interior.

  1. Predam/preluam masinile doar la aeroport

Pentru a evita cat mai mult contactul, am decis ca in perioada urmatoare toate predarile si preluarile de masini sa se faca doar la aeroport. Astfel, in incinta parcului nostru auto si a sediului BDV Bestauto au acces doar angajatii nostri.

  1. Pregatim actele necesare

O alta masura luata in acest context este pregatirea actelor inainte, atat cat este posibil. Prin urmare, la predarea masinii vor avea loc doar formalitatile necesare cu ambele parti.

  1. Plata cu cardul

Va recomandam ca plata inchirierii sa se faca cu cardul. Daca inca n-ai aflat de reducerea noastra, ar fi bine sa stii ca pana pe 31 mai daca achiti inchirierea, pentru orice perioada din acest an, primesti 50% reducere.

Suntem alaturi de voi si speram ca toata lumea va depasi cu bine aceasta perioada!

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii