Masini de familie – Inchirieri Auto

Masini de familie – Inchirieri Auto

31 Oct. 2022

Daca esti una din paresoanele carora le face placere sa conduca atunci cand pleaca in vacanta, acest articol este pentru tine.

Planificarea vacantei cu familia necesita timp si energie, iar alegerea autovehiculului este foarte importanta. Iata cateva sfaturi oferite de echipa BDV Rent A Car ca sa ai parte de o vacant minunata alaturi de familia ta.

  1. De unde inchiriez masina?

Urmeaza sa pleci in vacanta cu familia, iar ca aceasta sa fie una de succes primul pas pe care trebuie sa il faci este alegerea companiei care ofera servicii de inchirieri auto. Reputatia companiei este prima caracteristica pe care trebuie sa o analizezi, iar aceasta se observa in recenziile companiei. Datele statistice arata faptul ca 93% dintre persoane citesc recenzii online inainte de a cumpara un produs sau atunci cand doresc sa foloseasca serviciile de inchirieri auto.

Adaptabilitatea companiei la schimbari ne indica profesionalism si dorinta de a oferi servicii excelente indiferent de conditii.

Marimea si diversitatea flotei auto este si ea o caracteristica esentiala in alegerea companiei.

  1. Ce masina sa alegi?

Dupa ce ai gasit o companie de incredere este timpul sa faci o cercetare amanuntita cu privire la masina pe care urmeaza sa o inchiriezi. Pentru ca toti membri familiei sa se poata bucura de calatorie, sptiul este esential. Cu siguranta nu iti doresti ca un membru din familie sa calatoreasca cu un bagaj in brate.

Dupa ce ai gasit mai multe modele spatioase, este timpul sa analizezi confortul pe care il ofera. Marca Mercedes este cunoscuta la nivel mondial pentru gradul ridicat de confort pe ca il ofera pasagerilor si soferului. Pentru calatoria cu familia poti alege sa inchiriezi din flota noastra modelul diesel Mercedes-Benz GLC Coupe 200d AMG Line 4Matic 4x4 automat. O masina cu care are cutie de viteze automata iti aduce confort si relaxare pe tot parcursul calatoriei.

O alta masina foarte populara in Romania este Volkswagen Passat. Modelul din flota noastra este 4motion, 4x4 si are cutie de viteze automata. Cu acest model poti fi sigur ca pasagerii vor avea spatiu suficient pentru depozitarea bagajelor datorita volumului generos pe care il are portbagajul, 450 de litri. Pasagerii din spate au spatiu suficient, bancheta este una foarte confortabila, iar daca soarele este prea puternic acestia se pot proteja cu o perdea speciala care este incorporata in portiera

  1. Rezerva din timp masina dorita

Dupa ce ai facut toate planurile de calatorie, ai cercetat atent compania de inchirieri auto si cunosti modelul de masina pe care vrei sa il inchiriezi, nu iti mai ramane decat sa faci o rezervare pentru a te asigura ca mergi la drum cu masina dorita.

Echipa BDV Best Auto iti doreste calatorie placuta!

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii