Masini noi de inchiriat– Flota noastra auto

Masini noi de inchiriat– Flota noastra auto

25 Jun. 2019

Din dorinta de a livra intotdeauana cele mai bune masini, ne-am marit flota auto cu cateva masini noi de inchiriat, care te vor surprinde placut datorita dotarilor si tehnologiei de ultima generatie. Noi, spatioase si inovative, noile modele se adapteaza usor la traficul din marile orase, dar fac fata cu brio si provocarilor din afara oraselor. Pe langa serviciile de rent a car aeroport Cluj, te bucuri si de inchirieri in marile orase, dar si de servicii predare si preluare masini in functie de nevoile tale.

Mercedes-Benz GLK 220d 4Matic Automata

Un model 4x4 ideal pentru acele calatorii cu mai multe persoane deoarece asigura confontul mult dorit in vacantele off-road. Tehnologia de inalta calitate asigura un climat favorabil, de care iti vei aminti cu placere.

BMW X3 XDrive Automata

Aventurier cu prezenta puternica, modelul BMW X3 are un aspect captivant care ofera fiecarei calatorii atmosfera unei vacante relaxante. Pregatita pentru orice tip de teren, masina se adapteaza usor si asigura libertatea necesare pentru un stil de viata activa.

Mercedes-Benz E-Classe 220d Automata

Impresioneaza prin design si inovatie, ambele combinate te ajuta sa ajungi la destinatie in siguranta chiar si atunci cand este ora de varf sau cand te indrepti spre un loc nou. Ideala pentru calatoriile de afaceri din orasele aglomerate, masina devine asfel partenerul tau de afaceri deoarece iti asigra flexibilitatea si eficienta de care ai nevoie.

Audi A6 Automata

Perfecta pentru a exprerimenta adevarata clasa business datorita designul atletic si elegant te ajuta sa simti progresul. Precizia si flebilitatea masinii depasesc noi limite, facand loc pentru inovatie din orice perspectiva.

BMW 520d XDrive Automata

Orasele aglomerate se transformna intr-ul loc placut si linistit cu masina BMW 520XDrive, care reuyseste sa conecteze tehnologia, omul si orasul. Eleganta interioara dar si desgn-ul exterior te ajuta sa te bucuri de ceea ce meriti. Confort, eleganta si inovatie.

Volkswagen Touareg 4Motion Automata

Daca calatoriile in natura si provocarile sunt o pasiune pentru tine, atunci aceasta masina este pentru tine. Masina este pregatita pentru orice, fiind denumita si deschizatoare de drumuri, chiar si acolo unde acestea se termina. Avand posibilitatea de a aborda aproape orice tip de teren, masina impresioneaza prin tehnologia si materialele de inalta calitate cu care a fost inzestrata.
10%
Reducere
pentru toate rezervariile
daca esti client fidel

Detalii
10% Reducere pentru toate rezervariile *
daca esti client fidel Detalii