Mituri despre serviciile Rent a car

Mituri despre serviciile Rent a car

1 Jul. 2021

Atunci cand vine vorba de serviciile rent a car, cu siguranta ai auzit ca inchirierea unei masini este prea scumpa, garantia este mult prea mare sau ca trebuie sa platesti pentru ceea ce au stricat altii si multe altele.

In realitate insa, toate acestea sunt doar informatii eronate. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa iti prezentam astazi cele mai cunoscute mituri legate de serviciile rent a car.  

Inchirierea unei masini este prea costisitoare

Unul dintre cele mai populare mituri despre serviciile de inchiriere auto face referire la faptul ca este prea scump sa inchiriezi o masina. Realitatea este insa diferita deoarece se omite adesea o informatie importanta. Pe langa masina dorita si combustibilul acesteia, costul de inchiriere cuprinde si garantia mai multor lucruri precum: asigurari, curatenie, igienizare, confort personal, siguranta, etc.

Garantia este mult prea mare

Garantia pe care trebuie sa o platesti in momentul inchirierii unei masini nu ar trebui sa reprezinte o problema deoarece aceasta este doar o clauza des intalnita in contractele de inchiriere, iar la final, intreaga suma este restituita.

Masinile date spre inchiriere nu sunt curate

Un alt mit cunoscut atunci cand vine vorba de inchirierile auto se refera la curatarea si igienizarea masinilor. O firma de inchirieri auto care isi respecta clientii nu va lua masuri de protectie insuficiente. La BDV Bestauto avem intotdeauna grija de clientii nostri si de experienta pe care o au atunci cand apeleaza la serviciul nostru de inchirieri auto Cluj. Astfel, masinile sunt constant igienizate si dezinfectate, pregatite pentru a fi inchiriate in conditii de siguranta.

Trebuie sa platesti pentru daunele provocate de altii

Un mit perpetuat pe nestiute face referire la faptul ca trebuie sa platesti si pentru stricaciunile care nu sunt provocate de tine. In realitatea, cei care au mai apelat la serviciile de rent a car cunosc faptul ca la fiecare inchiriere, masina este verificata pentru a se constata enevtualele probleme. In cazul in care, dupa preluarea masinii observi si alte defecte care nu sunt mentionate in contract,  anunta imediat reprezentantul companiei de rent a car pentru a evita situatiile neplacute.

Poti face ce vrei tu cu masina inchiriata

Chiar daca inchirierea unei masini iti ofera o mare libertate, este necesara respectarea tuturor obligatiilor prezente in contractul de inchiriere. Tocmai din acest motiv este foarte important sa citesti cu atentie care sunt conditiile firmei de rent a car la care ai apelat, care sunt obligatiile tale, iar in cazul in care ai nelamuriri, discuta cu personalul companiei.

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi o masina, te asteptam la BDV Bestauto! Parcul nostru auto este compus din autoturisme noi, verificate constant inainte si dupa fiecare cursa, pentru ca tu sa te poti bucura linistit de calatoria ta.
       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii