Modele noi 2019 - Masini de inchiriat

Modele noi 2019 - Masini de inchiriat

25 Jun. 2019
Pentru ca ne dorim sa-ti oferim cel mai bun serviciu de inchirieri auto din Cluj, ne marim flota de masini de inchiriat in fiecare an cu modele noi. Scopul nostru este ca experienta condusului cu autoturismele noastre sa fie una placuta, iar clientii nostri sa fie multumiti. Astfel oferta noastra diversificata cuprinde masini cu dotari si detalii tehnice de ultima generatie care pot multumi chiar si cei mai pretentiosi soferi.

Incepand din acest an, flota noastra de masini de inchiriat cuprinde:
  EcoSport Titanium este un autoturism surprinzator de bun, cu un exterior sportiv si modern datorita liniilor concentrice. Interiorul este, de asemenea, imbunatatit cu un computer de bord frumos proiectat care iti ofera acces instantaneu la aplicatii precum Spotify sau Maps si pe care il poti utiliza cu ajutorul controlului vocal. Astfel, poti efectua apeluri telefonice si poti trimite mesaje fara a utiliza telefonul, acest lucru reprezentand un aspect extrem de important pentru siguranta ta.
  Ford EcoSport poate fi caracterizat cu doar doua cuvinte: siguranta si stil. Ford EcoSport 2019 este cel mai mic dintre cele ?ase SUV crossover produse de cei de la Ford. EcoSport vine cu un motor EcoBoost cu trei cilindri.  Motorul EcoBoost pe benzina a castigat de 6 ori premiul Motorul International al Anului, fapt ce demonstreaza ca aceasta masina este o adevarata placere a condusului.
 
  • Seat Leon 2019
Sean Leon 2019 vine cu un design modern care atrage imediat atentia. Liniile clare ofera un plus de eleganta, iar farurile Full LED au propriul design iconic. La interior, noul Seat Leon dispune de o plansa de bord noua cu o consola centrala iluminata, iar tapiteria este de cea mai buna calitate. Echiparea XCELLENCE transforma condusul intr-o experienta unica. Trebuie sa-l incerci!
 
  • Seat Toledo 2019
Noul Seat Toledo este impresionant datorita confortului pe care il ofera. Este accesibil si efficient, combinand eleganta cu versatilitatea. Este o masina de familie sigura si de calitate pentru cei care nu doresc sa renunte la o experienta dinamica de conducere.
 
Pentru modele noi 2019 de masini de inchiriat Cluj, apeleaza cu incredere la noi.
BDV Bestauto este solutia perfecta pentru calatoria ta!
       
50%
Reducere
Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 27 Mai-15 Dec
50% Reducere Platesti acum, folosesti cand vrei, tot anul
Valabilitate 27 Mai - 15 Dec
Campanie supusa unor termeni si conditii