Oferta speciala de 50% reducere la inchirieri auto Cluj

Oferta speciala de 50% reducere la inchirieri auto Cluj

8 May. 2020

Parerea clientilor nostri este cea mai importanta si de aceea punem pret pe feedback-ul primit de la voi. In majoritatea mesajelor apreciati calitatea serviciilor, atitudinea angajatilor, masinile, dar si promotiile pe care le facem frecvent. De aceea, ne-am gandit la o promotie speciala, una pe care nu ati mai intalnit-o pana acum la serviciul de inchirieri auto Cluj.

Daca planuiti sa calatoriti in decursul acestui an cu o masina inchiriata oferta noastra s-ar putea sa va intereseze. In aceasta perioada, puteti beneficia de o reducere de 50% la toate masinile din parcul nostru auto. Trebuie doar sa alegeti masina pe care o doriti sau care se incadreaza in bugetul prestabilit, achitati pretul redus la jumatate si o folositi atunci cand aveti nevoie.

De ce nu trebuie sa ratati aceasta promotie:

Puteti beneficia de un pret redus intr-o luna fara reduceri

Daca pana acum reducerile noastre aveau o perioada de inchiriere bine stabilita, in acest caz puteti beneficia de reducere pana la sfarsitul anului (15 decembrie 2020), daca achitati acum. De exemplu, puteti inchiria o masina cu un pret redus la 50% in luna august, dar pe care o platiti acum, desi in acea luna pretul masinii va fi intreg.

Puteti inchiria o masina chiar daca nu sunteti siguri cand o s-o folositi

Orice firma de rent a car din tara sau din lume, va va cere o perioada exacta atunci cand rezervati sau inchiriati un autoturism. Ei bine, noi facem o exceptie in acest caz! Daca stiti ce masina doriti si pentru cate zile, pentru noi este perfect. Achitati suma si beneficiati de 50% reducere.

! Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca trebuie sa ne anuntati cu 2 saptamani inainte de vizita in tara pentru ca noi sa va pregatim masina si pentru a evita situatia de a fi inchiriata de un alt client.

Puteti inchiria o masina din gama premium la pretul unei masini din gama standard

Daca sunteti fan Mercedes si chiar v-ati fi dorit sa conduceti autoturismul Mercedes GLK, macar in concediu, insa nu va permite bugetul, asa ca optati pentru un Skoda Rapid, trebuie neaparat sa profitati de oferta. Daca achitati acum, veti beneficia de 50% reducere, adica 23 euro/zi pentru Mercedes GLK, adica fix pretul intreg pentru Skoda Rapid. 

Prelungirea perioadei de inchiriere

In cazul in care ati achitat un numar de 5 zile, dar planuiti sa mai ramaneti in tara inca 5 zile, nu este nicio problema. Perioada de inchiriere va putea fi prelungita in functie de nevoile dumneavoastra, atunci cand preluati masina de la noi. Perioada adaugata va fi la un pret normal pe care il poti plati pe loc.

Plata

Plata achizitiei se face online, iar noi va vom elibera un act doveditor al platii si rezervarea numarului de zile achitate alaturi de masina aleasa.

       
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Campanie supusa unor termeni si conditii