Este asigurarea SCDW o alegere buna pentru masina inchiriata?

Este asigurarea SCDW o alegere buna pentru masina inchiriata?

16 Nov. 2021

Informatii utile despre asigurarea SCDW

 

Atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri auto este bine sa cunosti obligatiile si responsabilitatile pe care le implica acest serviciu.

De multe ori, in timpul calatoriei cu o masina inchiriata pot aparea incidente cauzate de oboseala, neatentie sau din vina altor soferi din trafic. Pentru aceste intamplari neplacute, firmele de rent-a-car includ in pret o garantie, care este returnata clientului daca masina este predata in aceeasi stare in care a fost preluata.

BDV BestAuto va ofera posibilitatea de a opta pentru asigurarea complementara pentru protectie totala SCDW (Super Collision Damage Waiver).

Avantajele asigurarii SCDW:

  • daca optati pentru asigurare SCDW si masina inchiriata este avariata din vina dumneavoastra (cu respectarea legislatiei rutiere), nu veti fi taxat in plus;
  • scapati de raspunderea financiara in caz de avarii ale masinii inchiriate ;
  • tarifele pentru aceasta asigurare sunt flexibile pentru fiecare model de masina si perioada in parte;
  • este optionala pentru orice masina inchiriata de la BDV BestAuto;

 

BDV BestAuto pune la dispozitie aceasta asigurare ca optiune premium pentru soferii care doresc sa fie cat mai precauti in trafic cu o masina inchiriata.

Fiecare conducator auto, indiferent de experienta la volan, deplasandu-se pe distante lungi si in zone mai putin frecventate, este predispus la evenimente rutiere neplacute. De multe ori, diferite incidente rutiere survin si din cauza altor participanti la trafic, fiind uneori situatii inevitabile, dar care provoaca neplaceri si bineinteles, costuri in plus si in cazul persoanei ce conduce o masina inchiriata.

De exemplu se poate intampla un incident in urma caruia sa se produca fisurarea parbrizul masinii sau se poate intampla sa gasiti masina lovita in parcare si sa nu stiti cine este cel vinovat. In aceste cazuri, daca aveti asigurarea SCDW nu va trebui sa platiti nimic, fiind suficient sa spuneti cum s-a petrecut evenimentul.
 

Cum va ajuta asigurarea SCDW?

 

Asigurarea SCDW pentru masinile inchiriate, vine in completarea golurilor pe care o asigurare clasica de coliziune nu le acopera. Aceasta asigurare a fost creata din nevoia de a solutiona rapid, eficient si econom, eventuale accidente in trafic.

Astfel, daca odata cu inchirierea unei masini, iti doresti sa ai parte de o experienta sigura si fara griji, alege asigurarea complementara SCDW oferita de BDV BestAuto.

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii