Skoda Rapid Elegance Edition

Skoda Rapid Elegance Edition

12 Dec. 2019

Practic frumoasa si frumos de practica

Exterior

Fiecare detaliu al noului Skoda Rapid creaza o alura fascinanta, care atrage toate privirile. Design-ul exterior confera accente sportive datorita liniilor laterale inalte si o infatisare eleganta datorita intregii structuri. Aspectul dinamic este completat de geamurile laterale de dimensiuni mari si de stilul neconventional al autoturismului.

Dupa cum ii spune si numele, Skoda Rapid Elegance Edition are o eleganta de neegalat in intreaga gama de modele Skoda. Design-ul frontal se poriveste cu aspectul general dinamic, evidentind farurile elegant taiate si logo-ul asezat deasupra grilei radiatorului.

Noul model Skoda iti ofera siguranta sporita la condus datorita xenonului si instalatiei de spalare a farurilor care iti imbunatateste considerabil conditiile de vizibilitate si iti asigura claritatea de care ai nevoie pentru a calatori fara griji. Gradul ridicat de vizibilitatea al carosabilului iti ofera o experienta relaxanta a condusului, intr-o atmosfera inedita oferita de interiorul creat special pentru tine.

 

Interior

Tipic masinilor Skoda, autoturismul Skoda Rapid Elegance Edition este spatios, oferind confort si siguranta de top. Unicitatea noului model este accentuata de volumul portbagajului si deschiderea larga, fiind partenerul de drum ideal pentru intreaga familie.

Dotat cu tehnologii de ultima generatie, iti transforma condusul intr-o experienta cu totul diferita. Pentru a testa sportivitatea masinii in deplina siguranta, noul Skoda este echipat cu volan multifunctional asortat perfect cu design-ul panoului de instrumente. Bordul este completat in stil modern cu un sistem entertainment cu afisaj mare care te ajuta sa controlezi usor navigatia si sa mentii o atmosfera placuta in masina.

Confortul oferit Skoda Rapid Elegance Edition este intregit de incalzirea in scaun si sistemul dublu climatronic, care poate directiona fluxul de aer la temperaturi diferite catre sofer si catre pasager. Prin urmare, daca pasagerul din dreapta are nevoie de o temperatura diferita fata de cea a soferului pentru a se simti relaxat, in noul Skoda acest lucru este posibil.

Autoturismul Skoda Rapid Elegance Edition pus la dispozitie de noi pentru serviciul de inchiriei auto are transmisie automata care iti permite sa ai un control mai bun asupra volanului, dar si o experienta mai confortabila. Daca iti doresti sa conduci o masina frumoasa si practica, te asteptam la BDV Bestauto, cel mai bun serviciu de inchirieri auto din Transilvania.

       
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada verii, in limita gradului de ocupare.
Reduceri de pana la 50% pe toata perioada verii, in limita gradului de ocupare.
Campanie supusa unor termeni si conditii