Top 3 masini cu cele mai frumoase interioare

Top 3 masini cu cele mai frumoase interioare

17 Nov. 2020

Stiti deja cat de mult ne pasioneaza masinile si dincolo de putere unui autoturism si fiabilitate acestuia suntem fascinati de design. Atunci cand vrem sa achizitionam masini de inchiriat, pornim o intreaga dezbatere cu toata echipa pentru luarea celei mai bune decizii. 

Suntem tare mandri de ultimele noastre achizitii de masini premium si vrem sa va prezentam top 3 interioare pe care le au masinile noastre:

Mercedes-Benz GLC AMG line

inchirieri masini premiuminchirieri masini premium

Noul Model GLC se face remarcat la interior cu noul cockpit digital, panoul de bord complet digital cu sistemul multimedia inteligent. Il poti utiliza usor ca pe un smartphone prin comanda touch sau prin voice assistant care se activeaza la comanda vocala ‘Hey Mercedes’.

Mijlocul bordului este dominat o portiune de lemn negrul lucios, care incepe chiar de sub ecranul de infotainment cu cele 3 guri de ventilatie si apoi se conecteaza cu consola centrala. Negrul este considerat un ambasador al luxului si exact asta exprima interiorul acestei masini.

Touchpad-ul din consola centrala este usor de accesat si este completat de butoanele de comanda de pe volan accesibile printr-o simpla atingere. Acesta sunt asezate pe un o tablou metalic care se imbina perfect cu sigla si restul accentelor argintii din bord.

Liniile elegante specifice marcii Mercedes se regasesc in design-ul portierelor unde sunt amplasate, de asemenea, butoane de control argintii, integrate frumos in estetica interiorului.

Tapiteria din piele completeaza ambientul exclusivist al aceste masini de inchiriat de lux, pe care trebuie neaparat sa-l conduci macar o data.

 

Ford EcoSport

inchiriere masini premiuminchiriere masini premium

Compania Ford a investit mult in modelul EcoSport si comparativ cu modelele anterioare, evolutia caroseriei si a interiorului este evidenta. Din gama noastra de masini de inchiriat premium, face parte EcoSport (varianta standard) si EcoSport Titanium Edition, ambele cu un interior surprinzator.

Modelul EcoSport Titanium este echipat cu optiunea de incalzire in volan pentru o experienta mai placuta a soferului, iar pe suprafata lui sunt asezate cele mai uzuale butoare pentru a fi usor de accesat. Deasupra volanului sunt amplasate ceasurile de bord care ofera o vizibiltate ridicata, intre ceasuri se afla un afisaj multifunctional color atractiv, iar in partea de jos restul indicatoarelor.

Ecranul-tableta este pozitionat deasupra consolei centrale care are o multime de caracteristici utile (doua porturi USB, un punct de incarcare alimentat cu 12v si doua suporturi pentru pahare), spatii de depozitare pentru aproape orice si o cotiera rabatabila pentru pasager.

Sacunele din spate se pot plia pentru a crea o zona de incarcare plata si o capacitate impresionanta. Pe langa placerea de a o conduce, este foarte confortabila si pentru pasageri.

BMW i3

inchirieri masini premiuminchiriere masini premium

BMW i3 se mandreste cu un interior cu aspect futurist, evidentiat de un parbriz vast care ofera o vizibilitate excelenta si geamuri laterale mari care permit luminii naturale sa inunde interiorul masinii. Are o configuratie frumoasa, tonul de gri deschis al scaunelor fiind acelasi cu cel al tabloului de bord si al panourilor laterale.

In locul cadranelor conventionale, BMW i3 are ecrane digitale, iar in mijlocul tabloului de bord sta bineinteles un afisaj digital care este controlat de controlerul rotativ. Nu exista un tunel de transmisie ceea ce ii ofera un caracter inedit si mai mult spatiu in parte din fata.

La fel de inedit este si design-ul volanului datorita combinatiei de culori, in cazul nostru gri cu albastru, ambele intr-o nuanta deschisa si a stilului minimalist care se imbina perfect cu restul interiorului.

Cu siguranta BMW i3 este una din masinile de inchiriat extrem de atractiva pentru toata lumea, indiferent de varsta.

       
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Reduceri substantiale pe toata perioada anului (in limita gradului de ocupare).
Campanie supusa unor termeni si conditii