Unde mergem la ski in Cluj?

Unde mergem la ski in Cluj?

22 Jan. 2021

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, zilele cu temperaturi scazute si multa zapada sunt un prilej de bucurie, mai ales ca partiile sunt deschise. Daca esti din Cluj si vrei sa profiti de vremea de afara, iata care sunt partiile din apropierea orasului:

Partia Feleacu

Partia Feleacu este ideala pentru cei care vor sa se relaxeze cateva ore, in timpul saptamanii, dupa ce au iesit de la birou. De ce spun asta? Pentru ca partia se afla la doar 12 km distanta de orasul Cluj-Napoca.

Feleacu Ski and Snowboard Resort este dotat cu un teleschi, doua partii (o partie mare si una pentru incepatori) si un Snowpark amenajat pentru iubitorii de adrenalina. In plus, datorita faptului ca este atat de aproape de oras, partia ofera si o priveliste minunata a acestuia, mai ales pe timpul noptii.  Va fi o placere sa schiezi aici!

Daca doresti informatii actualizate despre tarife, acceseaza site-ul: https://www.partiafeleacu.ro/

 

Partia Marisel

O alta partie superba din apropierea Clujul este Partia Marisel. Amplasata la 50 de km de oras, partia e presarata cu peisaje de poveste ale muntilor Apuseni, peisaje de care te vei indragosti. De asemenea, de pe partie, se poate vedea si lacul de acumulare Belis Fantanele.

Marisel ski & snowboard resort este un resort complex, dotat cu un telescaun, un teleschi si 4 partii cu grad de dificultate diferit:

  • Doua partii albastre pentru incepatori,
  • O partie rosie pentru cei de nivel mediu,
  • O partie neagra pentru avansati

Iar pentru cei care nu practica sporturi de iarna dar isi doresc sa se bucure de zapada, ii asteapta o partie pentru sanius.

Informatii despre tarifele telescaunului, teleshiurilor si inchirieri de echipamente gasesti pe http://www.marisel-skibikeresort.com/
 

Partia Buscat Ski Resort

La Buscat Ski Resort, aflat la 60 de km de Cluj-Napoca, se afla primul telescaun din Muntii Apuseni care deserveste cele 3 partii cu grad diferit de dificultate. Pe langa aceste 3 partii, mai exista o partie de initiere pentru cei care isi doresc sa invete sporturile de iarna si o partie pentru sanius. Stai fara grija, peisajele superbe din Muntii Apuseni sunt nelipsite, asa ca ai toate motivele sa vii aici.

Gasesti informatii suplimentare si actualizate despre tarife pe: https://buscat.ro/

 

Daca iti doresti o vacanta la schi, dar nu ai cu ce sa ajungi pana acolo, iti recomandam sa apelezi la servicii de inchirieri auto. Firma noastra iti ofera o gama larga de autoturisme de inchiriat, asa ca alege modelul care ti se potriveste. Calatoreste in siguranta alaturi de cei dragi si opteaza si pentru lanturi de zapada pentru doar un euro.


 

Pregateste-ti echipamentul de schi si lasa transportul in grija noastra!


       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii