Despre noi

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca  ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.
Compania noastra  dispune de un parc auto de peste 80 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux,  incluzand: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Ford, Seat, Skoda, Dacia, Renault cu preturi  inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.


Rent a Car Aeroport Cluj Napoca

La BDV.Bestauto  - firma rent a car Cluj aveti posibilitatea de rezervare online masini de inchiriat Cluj, iar predarea si preluarea la/de la Aeroportul Cluj Napoca sau orice alt punct al orasului Cluj este  gratuita. Predarile si preluarile se pot face de asemenea si in Targu MuresOradeaSibiuBistritaSatu Mare si Baia Mare.


Inchirieri Masini cu Sofer si Card de Reducere

Oferim de asemenea servicii de inchirieri auto Cluj cu sofer pentru diferite evenimente sau delegatii.
Clientii fideli beneficiaza de un card de reducere de 10% incepand cu cea de a doua comanda de inchirieri masini Cluj Napoca.
De asemenea va putem pune la dispozitie (contra cost) scaun auto copil, GPS, detector de radar si telefon mobil cu minute incluse.

 
15 %
Reducere
pentru toate rezervariile
In perioada
1 Oct-30 Nov
15% Reducere pentru toate rezervariile *
In perioada 1 Oct-30 Nov
Campanie supusa unor termeni si conditii