Despre Noi


BDV autofinance group

De peste 15 ani, pasiunea pentru masini s-a transformat in expertiza in mobilitate. Pe langa aceasta s-au adaugat flexibilitatea si viteza astfel incat putem oferi clientilor nostri servicii integrate, rapide si accesibile de mobilitate si finantare a mobilitatii.

Grupul este format din 3 firme, fiecare specializata pe un segment de servicii:

BDV rentacar – inchirieri de autoturisme si alte vehicule pe termen scurt; mediu si lung.

BDV amanet auto – finantare imediata cu garantie auto 

BDV autorulate – vanzare de auto rulate

 

BDV rentacar – parte a BDV autofinance group

BDV. Bestauto rent a car Cluj Napoca va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la inalte standarde profesionale. Ofertele noastre de inchiriere pe termen scurt sau lung se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, mai ales IMM-uri.

Dispunem de un parc auto de peste 100 de autoturisme dintre cele mai titrate marci, de clasa mica, compacta sau limuzina, incluzand branduri de lux: Mercedes Benz, Audi, BMW, Land Rover. In functie de modelul si durata contractului, oferim unele dintre cele mai bune preturi de inchirieri masini Cluj.

Viteza si flexibilitatea sunt parte integranta a ADN-ului nostru, permanent lansam produse si servicii noi care sunt centrate pe clientii nostri.

Apartenenta la primul grup din Romania specializat pe mobilitate si finantarea acesteia ne da posibilitatea oferirii de solutii inovative unice.

 
       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii