Despre noi

Despre noi


BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca  ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.
Compania noastra  dispune de un parc auto de peste 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux,  incluzand: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault cu preturi  inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Rent a Car Aeroport Cluj Napoca

La BDV.Bestauto  - firma rent a car Cluj aveti posibilitatea de rezervare online masini de inchiriat Cluj, iar predarea si preluarea la/de la Aeroportul Cluj Napoca sau orice alt punct al orasului Cluj este  gratuita. Predarile si preluarile se pot face de asemenea si in Targu Mures, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare si Baia Mare.

Inchirieri Masini cu Sofer si Card de Reducere

Oferim de asemenea servicii de inchirieri auto Cluj cu sofer pentru diferite evenimente sau delegatii.
Clientii fideli beneficiaza de un card de reducere de 10% incepand cu cea de a doua comanda de inchirieri masini Cluj Napoca.
De asemenea va putem pune la dispozitie (contra cost) scaun auto copil, GPS, detector de radar si telefon mobil cu minute incluse.


Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va ofera servicii de inchirieri auto Cluj la cel mai bun raport calitate / pret rent a car din Transilvania.

Compania noastra dispune de un parc auto de 60 de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia cu preturi inchirieri masini Cluj, incepand de la 10 EUR/zi.

Mai multe >>

Avantaje client BDV.Bestauto

 

Pret afisat = pret final

Pretul include TVA, RCA, casco, rovinieta

Fara avans la rezervare

Preturi negociabile pentru perioade mai extinse