BDV LONG TERM – Inchiriere auto pe termen lung

BDV LONG TERM – Inchiriere auto pe termen lung

1 Sep. 2021

La BDV Bestauto poti beneficia acum de serviciul de inchiriere pe termen lung, la preturi avantajoase. Acest serviciu se adreseaza atat firmelor care doresc sa dispuna de o flota auto in anumite perioade, cat si persoanelor fizice care isi doresc mobilitatea si flexibilitate, asemenea masinii proprii,  pentru o perioada mai lunga de timp.

Desi este asemanatoare cu inchirierea auto pe termen scurt, diferenta nu consta doar in perioada inchirierii, ci si in avantajele de care dispui la solicitarea acestui serviciu. Astfel, te poti folosit de masinile disponibile in flota noastra auto, fara sa fie nevoie sa investesti prea mult si cu un angajament minim.

Spre deosebire de inchirierea pe termen scurt sau achizitia si detinerea unei masini proprii, principalul avantaj al inchirierii pe termen lung este reprezentat de costul lunar fix si mult mai redus. Astfel, stii ca odata ce ai platit rata fixa lunara, nu mai intervin si alte costuri suplimentare. Mai mult decat atat, spre deosebire de masina proprie, la inchirierea pe termen lung, uiti de grija taxelor, a asigurarilor, a inspectiilor tehnice sau a mentenantei. De toate acestea se va ocupa firma de rent a car la care ai apelat. Daca esti interest si doresti sa afli mai multe informatii generale despre inchirierile auto pe termen lung si despre toate beneficiile pe care ti le aduc acestea, te invitam sa citesti articolul nostru despre avantajele inchirierii unei masini pe termen lung.

De asemenea, inchirierea pe termen lung, reprezinta si o alternativa reala pentru leasing-ul financiar. Diferenta principala consta in faptul ca, in cazul inchirierii pe termen lung poti inchiria masina pentru o perioada de minim 3 luni, spre deosebire de 36 luni, ca in cazul leasing-ului. In plus, la leasing-ul financiar, costurile de inmatriculare, mentenanta si uzura  nu sunt incluse in pret, iar schimbul autoturismlui presupune o alta cheltuiala in plus.

Daca esti interesat de o astfel de inchiriere, cu serviciul nostru BDV Long Term, poti beneficia de o multime de avantaje precum:

  • Flota premiul si masini dintre cele mai noi medele de pe piata
  • Toata mentenanta de rutina si costurile de intretinere sunt incluse in pret
  • Disponibilitate imediata deoarece poti incepe inchirierea ta longterm chiar de maine
  • Anulare lunara (ai posibilitatea sa anulezi longterm-ul tau dupa primele 3 luni)

Te-ai hotarat sa inchiriezi o masina pe termen lung? Te asteptam la BDV Bestauto! Iti alegi masinile dorite, stabilesti impreuna cu noi perioada de inchiriere, platesti lunar rata fixa si te poti bucura de masinile oferite de noi cat si de avantajele acestui serviciu.

       
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Rezerva-ti
acum masina preferata pentru a obtine un pret cat mai bun.
Campanie supusa unor termeni si conditii